Over Lunimpex.

Als technische groothandel voorzien we u met toewijding van ons uitgebreide assortiment glasvezelproducten. Van een connector, pigtail of glasvezelsnoer op gewenste lengte, tot aan klant specifieke en op maat ontwikkelde oplossingen. Te denken valt hierbij aan een Patchkabel UTP 2p massief RJ11-RJ11 straight, tot aan de Lasmof GU1. Daarin schuilt onze kracht die we met u willen delen.

 

Het gezegde “Maak van uw probleem niet ons probleem.” gaat bij ons niet op. Ook voor uw uitdaging reiken we u een helpende hand en een creatieve geest in de zoektocht naar een passend eindresultaat.

 

Samen die stap verder doen!

Historie.

Innovatief in glasvezel sinds 1993

Sinds 1993 heeft Lunimpex zich door innovatief optreden ontwikkeld van dozenschuiver tot volwaardige gesprekspartner, en meer. Kennis, snelheid en flexibiliteit zijn een aantal speerpunten waar we ons graag aan houden. En die ons als “luis in de pels” doen laten opereren in een sterk concurrerende markt. Door het wandelen buiten de gebaande paden kunnen we u hoogwaardige producten leveren tegen scherp concurrerende prijzen. Daarnaast is onze out-of-the-box mentaliteit een frisse wind in de markt en biedt voor alle partijen een passende oplossing.

 

Ook voor u!

Lunimpex over ons